Meetings & events

Op zoek naar een unieke locatie aan het water voor je zakelijke meeting? Of wil je een compleet verzorgd teamuitje met een boottocht? Ook voor verjaardagen, bruiloften, jubilea en babyshowers ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze fantastische locatie, warme sfeer en fijn team garanderen wij jou en je gasten een onvergetelijke ervaring. Of je nu wilt genieten van ons mooie lounge terras in de zomer of liever binnen in ons sfeervolle restaurant in de winter, wee denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zakelijke meeting

Onze locatie biedt de perfecte combinatie van een prachtige omgeving, heerlijke mediterrane gerechten en uitstekende service. Of je nu een grote of kleine groep hebt, of 1-1 besprekingen wilt houden, bij ons ben je welkom. Onze rustgevende omgeving stimuleert de creativiteit en bevordert innovatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Bruiloften

De perfecte locatie voor jullie droombruiloft. Wander Island biedt een adembenemend uitzicht en een geweldige sfeer. Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag met onze locatie als achtergrond. Stel je de zonsondergang voor, de romantische sfeer, en het prachtige uitzicht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het plannen van jullie speciale dag!

Feesten & partijen

Onze locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke avond. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, of bedrijfsfeest, wij hebben alles in huis om er een succes van te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.