Ons menu

Welkom bij Wander Island, het restaurant aan het water waar culinaire diversiteit en een ontspannen sfeer samenkomen. 

Met elkaar genieten van smaakvolle gerechten en lang tafelen, dat is de sfeer die we bij Wander Island willen creëren.

Ons menu

Bij Wander Island in sharing. Met elkaar genieten van smaakvolle gerechten en lang tafelen, dat is de sfeer die we bij Wander Island willen creëren.

Mediterrane & Midden-Oosterse keuken

Onze keuken biedt een unieke ervaring met gerechten uit verschillende keukens, waardoor er voor ieder wat wils is. Bij ons draait alles om shared dining: bestel een selectie van verschillende gerechtjes en deel deze gezellig samen met je tafelgenoten.

Geniet van lekker tafelen in een comfortabele lounge vibe, compleet met de ontspannende deephouse muziek op de achtergrond. Of je nu komt lunchen, borrelen of dineren, wij zorgen ervoor dat je altijd een memorabele ervaring hebt. Wil je liever een eigen menu samenstellen met voor-, hoofd- en nagerecht? Geen probleem, bij Wander Island is alles mogelijk!

Meeting & Events

Daarnaast bieden wij ook speciale arrangementen voor groepen en evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag of een ander speciaal moment, wij kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen dat perfect aansluit bij jouw wensen. Kom langs en ontdek zelf de veelzijdigheid van onze keuken en de unieke ambiance van Wander Island. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Lees meer

 

 

 

Daarnaast bieden wij ook speciale arrangementen voor groepen en evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag of een ander speciaal moment, wij kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen dat perfect aansluit bij jouw wensen. Kom langs en ontdek zelf de veelzijdigheid van onze keuken en de unieke ambiance van Wander Island. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Onder leiding van onze chef Dave is onze menukaart gecreëerd waarin kwaliteit en smaak voorop staan. Met heerlijke kruiden, specerijen en inspiratie uit de Mediterrane & Midden-Oosterse keuken streeft hij ernaar de lekkerste gerechten voor jullie te bereiden.