Agenda

13/05

World Cocktail Day

De perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijke cocktails! En waar anders kun je dat beter doen dan bij Wander Island? Speciaal voor deze week hebben we een geweldige aanbieding: Scroppino of LALA Paloma voor €7,50!

Ga jij voor de Scroppino of LALA Paloma? (LALA Paloma ook alcoholvrij beschikbaar!

20/07

Mid Summer Festive 2024

Bij ons kom je genieten van echte summer vibes! Met live muziek, good vibes en gezelligheid.

21/09

Wander One More Time 2024

Kom bij ons het zomerseizoen goed afsluiten! Zoals je van ons gewend bent met live entertainment, gezelligheid en lekkere bites. Wander One More Time!

20/04

Terrasopening 2024

Genieten van je favoriete drankjes zoals Gin Tonics, heerlijke bites van onze nieuwe chef-kok Willem Bernhart, en natuurlijk onze prachtige locatie met DJ’s die voor de perfecte sfeer zorgen. 🎧🎶
En alsof dat nog niet genoeg is, trappen we dit seizoen af met een waanzinnig optreden van 𝐕𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐃𝐉 𝐄𝐕𝐀𝐍𝐃𝐄𝐄! 🎤 Zet 20 april in je agenda en nodig al je vrienden uit, want dit wil je niet missen!

31/03

Pasen

Kom gezellig langs en vier Pasen bij ons! Bij aankomst verwelkomen we je graag met een verfrissend glas mimosa van het huis (ook alcoholvrij mogelijk). Geniet van goed eten en een fijne sfeer!

31/03

Wander’s Monthly: Kaasfondue

De gehele maanden januari, februari en maart beschikbaar: kaasfondue!
*POPULAIR! Kaasfondue is terug! Geniet van de smeuïge, gesmolten kaas en dompel je favoriete dip gerechten voor een heerlijke ervaring. Wander’s Monthly bieden we aan voor 21,50 per persoon.

10/02

Chef’s Design: 5-gangen Touch of Gold

Ultieme luxe en verfijning tijdens het Chef’s Design event: Touch of Gold! Deze bijzondere editie staat in het teken van klasse en stijlvolle elegantie. Geniet van een exclusief 5-gangen dinner – bekijk het menu via het Facebook event.

16/12

Chef’s Design: 5-gangen Pre-Christmas

**VOLGEBOEKT!**

Kerstmis is in aantocht! Met je dierbaren kun je bij Wander Island genieten van een warme kerstsfeer, exclusieve service, 5-gangen menu met heerlijke gerechten en eventueel een bijpassend wijnarrangement.

18/11

Chef’s Design: 4-gangen Wildmenu

Onze Chef Dave selecteert het beste wild tot een verrassend 4-gangen fine dining menu. Laat je verwelkomen door ons met een heerlijke amuse, gevolgd door vier verfijnde gerechten speciaal geselecteerd door onze chef. Dit alles in een sfeervolle ambiance die zorgt voor een onvergetelijke avond.

Bekijk het event op Facebook voor het menu of meer informatie.