Meetings & events

Vul het aanvraagformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je volgende zakelijke bijeenkomst? Zoek niet verder! Onze locatie biedt de perfecte combinatie van een prachtige omgeving, heerlijke mediterrane gerechten en uitstekende service. Of je nu een grote of kleine groep hebt, of 1-1 besprekingen wilt houden, wij hebben de oplossing voor je. Onze rustgevende omgeving stimuleert de creativiteit en bevordert innovatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Bruiloften

De perfecte locatie voor jullie droombruiloft. Wander Island biedt een adembenemend uitzicht en een geweldige sfeer. Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag met onze locatie als achtergrond. Stel je de zonsondergang voor, de romantische sfeer, en het prachtige uitzicht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het plannen van jullie speciale dag!

Feesten & partijen

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie volgende feest of partij? Onze locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke avond. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, of bedrijfsfeest, wij hebben alles in huis om er een succes van te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het plannen van jullie volgende feest of partij!