Zomerbaantje

Wander Island is op zoek naar enthousiaste mensen die op zoek zijn naar een zomerbaantje in de keuken, afwas, bediening of bar! Wil jij werken in een gezellige sfeer, direct aan het water, met een leuk team en een vakantie-achtige vibe? Dan is Wander Island de perfecte plek voor jou!

Wie zijn wij?

Bij Wander Island draait het om de beleving. De locatie is uniek, direct aan het water met het mooiste uitzicht van de Vinkeveense Plassen. In de zomer zijn we drukbezocht door een divers publiek. Onze keuken is altijd in beweging en we bieden een gevarieerd menu met zowel grote als kleine porties. In de winter zijn we ook geopend, met ruimte voor 50 couverts. Daarnaast organiseren we regelmatig partijen en evenementen, van feestelijke events ondersteund met DJ’s tot culinaire avonden en speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en zakelijke bijeenkomsten. 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar teamspelers die flexibel zijn en bereid zijn om in het weekend en tijdens drukke zomeravonden te werken. Het is belangrijk dat je klantgericht bent, een positieve houding hebt en het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken.

 

Wat bieden wij?

  • Een werkomgeving direct aan het water, met een vakantiesfeer.
  • Een fijn en gezellig team om mee samen te werken.
  • Mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en ervaring op te doen in de horeca.
  • Flexibele werktijden, zodat je ook nog van je zomer kunt genieten.

Klinkt dit als een plek die bij jou past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier.

We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team bij Wander Island!