WANDER_ISLAND-103
WANDER_ISLAND-139
WANDER_ISLAND-82
WANDER_ISLAND-42

Food & drinks

Wander Island
Voor iedereen, familie, vrienden, teams en organisaties. Daarom geloven wij bij Wander Island in sharing. De kaart is zo ontwikkeld dat wij van elk gerecht een kleine en een grote variant aanbieden. Met elkaar genieten van smaakvolle gerechten en eindeloos lang tafelen, dat is de sfeer die we bij Wander Island willen creëren. 

Onder leiding van onze chef Dave is onze menukaart gecreëerd waarin kwaliteit en smaak voorop staan. Met heerlijke kruiden, specerijen en inspiratie uit de Mediterrane & Midden-Oosterse keuken streeft hij ernaar de lekkerste gerechten voor jullie te bereiden. 

Van jongs af aan wist Dave al dat hij ooit chef zou worden. Toen hij 6 jaar oud was stond hij al in de keuken om voor zijn ouders te koken. 

Alhoewel hij eigenlijk met de klassiek Franse keuken is opgegroeid wist hij de ideeën van eigenaar Jurrie perfect te vertalen naar de menukaart van Wander Island. Dave werkt het liefst met ondergewaardeerde producten zodat hij altijd voor verrassing bij de gast kan zorgen. Iemand iets kan laten proeven wat hij of zij normaal gesproken niet snel kiest. 

Taste & Wander Away

Volg ons op Social Media