JOIN THE WANDER TEAM

Join the Wander Team

Wander Island is een jong team met een charme die je nergens aan de Vinkeveense plassen zult terugvinden. Een verrassende keuken met invloeden uit Zuid-Europa en Noord-Afrika met de dynamiek van de Vinkeveense Plassen. Ons doel is om voor iedereen wat wils te geven, ook voor onze medewerkers willen wij het beste en daarom zorgen wij voor een hecht team met gezelligheid, open communicatie en positiviteit. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen binnen ons team zich thuis voelt en begeleiden jou waar nodig. Heb jij nog weinig ervaring? Dan zorgen wij ervoor dat jij de hulp krijgt die jij nodig hebt. Heb jij ideeën of zou je graag willen kijken naar doorgroeimogelijkheden? Dan gaan wij graag in gesprek om te kijken wat past binnen ons concept.

Ben jij spontaan, sociaal, representatief en enthousiast geworden van ons concept en zou je bij ons willen komen werken? Stuur dan een mailtje naar angela@wanderisland.nl of voel je welkom om even langs te komen!

Allround Island Lover

Wil jij proeven van de volledige Wander Island horeca experience? Vind jij het leuk om verschillende taken te krijgen zodat jouw dag altijd anders zou kunnen verlopen? Denk aan persoonlijk contact met de gasten, het lopen van onze exotische dranken of verse gerechten, achter de bar staan drankjes maken of het verwelkomen van de gasten. Solliciteer dan nu voor onze allround island lover! 

✦ HOST ✦ WIJKLOPER ✦ RUNNER

ALLROUND HORECAMEDEWERKER

Wander Cocktail & Bar

De lekkerste en leukste drankjes vind je bij Wander Island! Het verzorgen van een wow-effect bij de gasten door een stukje extra aandacht te geven aan de opmaak van de cocktails vinden wij belangrijk. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat de gasten relaxed kunnen zitten en de service krijgen die zij verwachten en verdienen. Solliciteer nu als jij het leuk vindt om met een brede glimlach achter de bar te staan.

Kitchen Island

Verse, heerlijke gerechten met een originele Wander uitstraling. Heb jij affiniteit met koken en vind jij het leuk om mooie gerechten te maken voor onze gasten? Heb jij extra ideeën om de opmaak van een gerecht nóg beter te maken of een idee voor een nieuw ingrediënt of gerecht? Sluit je dan aan bij Kitchen Island en wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen binnen ons team!

Wander Teamleider

Ons leidinggevende team is de kern van Wander Island. Hier begint onze positiviteit, de open communicatie en het zorgen voor een goede begeleiding. Wij willen dat onze werknemers met plezier naar Wander Island komen en dit uitstralen naar de gast. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de werksfeer goed is en dat het onze gasten aan niks ontbreekt. Ben jij goed in overzicht houden, kan jij goed communiceren en problemen oplossen voor zowel onze gasten als voor ons Wander team? Denk jij graag mee om de Wander Experience nog beter te maken? Solliciteer dan voor onze Wander Teamleader functie.

Wil jij bij ons werken maar zie je geen passende vacature staan? Wij werken ook met freelancers en je kan altijd een open sollicitatie sturen, dan nemen wij contact met je op.